Homemade

Homemade is een toverwoord. Het is een kunst. En ik ben er dol op. Ik ben dol op het omtoveren van mooie ingrediënten naar prachtige gerechten. Soms heb ik de ingrediënten zelf zien groeien in de tuin. Ik heb ze ruimte gegeven om te groeien. Ik heb ze water gegeven, een steuntje als dat nodig is of een netje tegen insecten. Ik heb beien gelokt met mooie bloemen. En hoefde ik alleen maar te kijken. Kijken en genieten. En vervolgens, als de natuur zover was, heb ik geoogst. Heerlijke bietjes, courgettes, peultjes, andijvie en broccoli. Straks nog rode kool, paksoi en de cavolo nero. Ik kan niet wachten.

Toveren met ingrediënten

En dan kan het feest echt beginnen. Het toveren met ingrediënten. Eerst heb je alleen de afzonderlijke ingrediënten, een uurtje later staat er een prachtige taart, een heerlijke curry of een lasagne die de zintuigen prikkelt. Als dat geen toveren is…

Wil jij ook de kunst van het toveren ervaren? Kijk dan bij de recepten.

IMG_0214

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s