Over deze site

Met deze website wil ik je informeren over gezonde voeding en leefstijl, en hoop ik je te inspireren om een volgende stap te zetten naar een gezonder leven. In onze maatschappij is de makkelijke keuze vaak de ongezonde keuze is. Dit maakt het moeilijk om, zonder de juiste kennis, goede keuzes te maken en tot op hoge leeftijd gezond, fit en energiek in het leven te kunnen blijven staan.

De afgelopen 14 jaar heb ik me door middel van studies en diverse functies op het gebied van voeding, diëtetiek, gezondheid en wetenschap verdiept in het onderwerp voeding en gezondheid. De kennis en ervaringen die ik daarbij heb opgedaan wil ik graag met jou delen.

Je kunt veel bereiken met kleine aanpassingen in voeding en leefstijl: een stabiel, gezond gewicht, een fit en actief leven, voldoende energie om de dingen te doen die je leuk vindt, een goede conditie. Daarbij komt nog de kleinere kans op overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, hypertensie, een verhoogd cholesterolgehalte en verschillende typen kanker. Bovendien: je geniet zoveel meer van het leven wanneer je gezond bent!

Ik vind het belangrijk dat mijn artikelen wetenschappelijk gefundeerd zijn. Op de pagina Bronnen en referenties vind je een overzicht van een aantal belangrijke bronnen waarop mijn artikelen zijn gebaseerd. Lees hier meer over mij.

Heb je vragen? Neem dan hier contact met me op.

 

© Copyright. Wil je teksten of afbeeldingen van mijn site gebruiken op jouw website, facebook, of iets dergelijks? Geen probleem! Hoe verder het bericht verspreid wordt, hoe meer mensen geïnspireerd kunnen raken om morgen gezonder op te staan. Ik wil je wel vragen om de bron van de tekst of afbeelding (mijn website dus) hierbij te vermelden.