3 voorwaarden van een gezond leven

Gezond leven is meer dan het volgen van een bepaald dieet. Gezond leven is een leefstijl waar gezonde voeding, voldoende beweging én ontspanning structureel onderdeel van dienen te zijn. Het een kan niet zonder het ander. Super gezond eten maar vervolgens altijd de auto pakken, hele dagen zittend en stressvol werk doen en ’s avonds voor de tv hangen brengt je echt niet verder. Dus niet van één alles en van het ander niks, maar van alles een beetje.

Lees hier meer over voeding: Voeding

Lees hier meer over bewegen: Bewegen

Lees hier meer over ontspannen: Ontspannen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s