Recept: Appelkaneel-brood uit Limburg

Tijdens een fietstocht in Limburg kwamen we langs de molen De Grauwe Beer in Beesel. Ze verkochten eigen gemalen meel met het recept voor dit appelkaneel-brood. Natuurlijk heb ik dat thuis direct uitgeprobeerd! Je kunt het recept met elk ander type meel maken.

Dit brood neigt een beetje naar een cake aangezien er een kleine hoeveelheid melk, suiker en boter in gaan. Het bevat echter veel minder vet en suiker dan cake en dat maakt het een goede ‘vervanger’ voor de momenten waarop je toch graag een koekje bij de koffie lust!

Copyright by Lianne Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s