Persoonlijke begeleiding

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding op jouw weg naar een goede gezondheid? Heb je gezondheidsklachten, allergieën of overgevoeligheden, een verhoogd cholesterol of een verhoogde bloeddruk, of wil je een gezond gewicht bereiken of behouden?

Wat je huidige situatie en gezondheidsdoel ook is, ik help je bij het het zetten van de eerste stappen en bij het toepassen van een gezonde voeding en leefstijl die bij jou past. Een voeding en leefstijl die jou gezonder maakt. Fitter, en energieker, met een gezond lichaam, een gezond gewicht, een gezonde geest, en gezonde bloedwaarden.

Een brede, holistische visie

Ik begeleid mensen vanuit een holistische visie en betrek naast dieet-, voeding- en leefstijladviezen (beweging, ontspanning) ook orthomoleculaire adviezen. Vanuit de orthomoleculaire voedingsleer adviseer ik om specifieke voedingssupplementen te gebruiken zoals vitamine D, vitamine B12, omega-3 vetzuren, of kruiden zoals Curcuma longa of Ashwagandha. Deze nutriënten helpen om de balans in het lichaam te herstellen, de stofwisseling te sturen, ontstekingen te remmen of om stressreacties te verminderen. Het geeft je een steun in de rug om je gezondheidsdoel te bereiken. Met deze holistische aanpak worden meerdere facetten meegenomen die samen leiden tot de beste resultaten.

Hoe & wat

De persoonlijke begeleiding bestaat uit een intake gesprek, aangevuld met een of meerdere vervolg consulten. We kiezen voor het aantal en de frequentie van consulten die het best past bij jouw behoefte en wensen.

De consulten vinden plaats in Hilversum of Huizen. Vervolgconsulten kunnen ook telefonisch of via Skype gehouden worden.

Het intake gesprek

Het intake gesprek duurt ongeveer 60 minuten. In dit gesprek bespreken we:

  • je gezondheidsdoel
  • je eventuele gezondheidsklachten
  • je huidige voeding en leefstijl
  • de eerste adviezen die passen bij jouw gezondheidsdoel en bij jou als persoon
  • hoe ik je in de komende weken en maanden het best kan ondersteunen. We maken een behandelplan die bij jou past

Het vervolg consult

Afhankelijk van je doelstelling bepalen we hoe de vervolgconsulten een uit komen te zien. Dit is per persoon verschillend. Bij de een ligt de focus op beweging, de ander op ontspanning of voeding. In een vervolgconsult kan het ook zijn dat we een uitgebreidere voedingsanalyse doen waarbij we op nutriënt niveau bekijken of je voeding volwaardig is en eventuele tekorten bestaan.

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn all-inclusieve (voorbereidingstijd, het opstellen van het behandelplan en het beantwoorden van korte vragen via de mail, WhatsApp of telefoon). Eventueel geadviseerde voedingssupplementen zijn wel voor eigen kosten.

  • Intake gesprek inclusief behandelplan: 90 euro
  • Vervolg consult van 30 minuten: 40 euro
  • Vervolg consult van 45 minuten: 55 euro
  • Telefonisch of skype gesprek van circa 15 minuten: 25 euro

Kennismaken

desk-3076954_1920

Wil je eens kennismaken? Laat je telefoonnummer of mailadres achter via het onderstaande formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende en kosteloze kennismakingsafspraak te maken.

Aanvragen

Vul onderstaand formulier in om Voedings- & Leefstijlbegeleiding of een Kennismakingsgesprek aan te vragen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. De coachingsgesprekken vinden in principe op vrijdag plaats.

Hier vind je het privacy beleid waarin je kunt lezen welke gegevens er met welk doel verzameld worden.